Equip de suport
Prem Talent
Hola,
en què et puc ajudar?
Enviar WhatsApp

Un equip de
professionals dedicats
al món de l'esport

PREM TALENT TEAM

Format per talent jove i apassionat per l’esport, el 2021 neix Prem Talent amb l’ambició d’utilitzar l'esport com a eina per educar i formar. Degut a la petjada que l'esport ha deixat en l’equip de PremTalent al llarg de les seves trajectòries, l’equip es va decidir a traslladar les seves experiències i aprenentatges. Per això es van ajuntar a treballar i planificar junts com oferir un servei de qualitat a jugadors i famílies.

Prem Talent esta format per un equip amb una extensa experiència dins el mon de l’esport i l’educació. Pol Tarrenchs lidera a les persones que dia a dia treballen per aquè els jugadors i jugadores gaudeixin de l’esport i creixin tant personal, com professionalment. Això és possible gracies a la seva experiència i vinculació en diferents projectes esportius d’alt rendiment.

Professionalitat

Passió

Formació

Talent

Missió

Inovació i creació d’esdeveniments, serveis i productes diferenciadors en el man de l’esport

Visió

Maximizar el rendimient professional i el creixament personal de les persones a través de l’esport

Filosofia Prem Talent

PremTalent es basa en la filosofia d’esprémer el talent i potenciar les habilitats individuals i col·lectives dels jugadors i jugadores. La tecnificació dels esportistes s'ha convertit en una necessitat per aquells jugadors que busquen la millora de les accions tècniques com el xut, regat, conducció o passada. Així com potenciar el treball tàctic per perfeccionar la presa de decisions del jugador en cada una de les situacions de partit.

 

Estem compromesos en oferir un servei professional on l'aprenentatge, millora i formació  de l'esportista és la pedra angular del projecte. Mitjançant els nostres esdeveniments generem una experiència única i inesborrable per tots els nostres jugadors i jugadores. Tot això en un marc esportiu d'elit on la diversió no hi falta mai.

Vols treballar amb nosaltres?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.